Tyck till

Välkommen till sidan där du som medlem kan uttrycka din mening. Du kanske har någon idé som du vill skapa lite intresse för eller så kanske du har konstruktiv kritik av styrelsens arbete eller något helt annat men ändå viktigt att dryfta. Du kan givetvis också välja att svara på någons inlägg om du känner för det.

Alla seriösa och konstruktiva förslag och funderingar tas tacksamt emot! Om du själv föreslår någon verksamhet som vi borde utöka med eller om det är en förändring som du vill se, - tänk då gärna över lite också, hur du själv skulle kunna bidra, så att din idé eller dina synpunkter går att genomföra. Dina förslag blir då med en gång mycket starkare!
Hjärtligt välkomna och Tyck Till !

0703563244

hej på er jag (johan)och inger åker till hamburgsund på lördag och deltar i en bågtävling hos hornbore vikinga förening, dels för att det är kul men också för att skapa lite kontakter. vi kan kanske få ner några av dom till något event eller tävling hos oss. vi ska också deltaga i festkväll i mark 20 juli på skene torg,som förening alltså! Sune i sund ringde mig och frågade om vi kunde vara delaktiga i en femkamp (bågskytte på skene torg)kul tycker jag. är någon intresserad av att hjälpa till ring mig, JOHAN GUSTAFSSON tel 070-3563244 eller 0320-48989 mvh johan g.

Uffe Ö

Det står ingenstans på sidan om hur man blir medlem/stödmedlem och priserna, är det medvetet eller bara glömt?

Ulf Örni

Jag tycker att vi ska göra en "Wall of death" för dom stackars pilar vi lyckas förstöra under våra eskapader i naturen.

Uffe

Ledsen att publiceringen blev

Ledsen att publiceringen blev så sen. Jag ska bättra mig. Ulf J

Hej alla medlemmar.

Hej alla medlemmar. Kom gärna med lite synpunkter och förslag på innehåll till hemsidan. Det är viktigt att den hålls uppdaterad och att nya inlägg publiceras.

0739092649

Hej. det går verkligen framåt för er förening. Kul. I helgen var det folk från MHL på skokurs här på Torsö. Ett arrangemang ordnat av den lokala SCA-gruppen, Ulvberget. Där fanns också ett par från Wadsbo Härskri och COSS plus Niklas, smeden från Kungslena. Jag tror det var 15 personer totalt. Själv var jag där och hälsade på med min dotter och kamera. Det här med att möta andra grupper och enskilda individer inom historiskt återskapande är mer än någonsin tidigare viktigt. Det ger kunskap, input. Det håller glöden vid liv.Inspiration. Vår verksamhet bygger ju väldigt mycket på social samvaro, förutom intresse för historia. Jag var ju bara där på kursen som besökare men jag önskar när jag såg hantverket och mötte er alla att jag hade kunnat tillbringa hela helgen där. Mer av sådant här samarbete över gruppgränserna. Det vinner vi alla på. Att åka ut och möta andra, det må vara kurser, träffar eller medeltidsmarknader. Att möta andra berikar. MHL har en öppenhet utåt som är uppfriskande. Det är en styrka. Ni kommer att växa.
Weiland