Anslagstavlan

Bäste medlem eller långbågevän!

Anslagstavlan är platsen för dig, där du kan sälja eller byta något som du har för mycket av. Prylen/materialet ska vara något som du tror våra medlemmar kan vara intresserade av. Det kan t ex vara långbågar, andra historiska bågar, material till bågar, pilar eller smidda spetsar, naturfjäder etc. De kan också vara historiska kläder, böcker mm . M a o det ska vara något som kan passa till vårt gemensamma intresse för äldre historia och historiskt hantverk. Det är jätteviktigt att du inte försöker sälja några trasiga produkter. Vi kommer inte att tillåta försäljning av andra slags produkter som inte passar in i vår historiska värd. Det går alltså inte att sälja en cykel eller tvättmedel eller annat som helt enkelt inte passar in. De får gärna vara begagnade saker, men måste vara fullt brukbara. Allas vår målsättning måste vara att försöka hålla hög kvalitet på det som vi läger ut till försäljning på den här platsen. Om det skulle visa sig att någon bryter mod denna hederskodex .
Glöm inte att lägg in kontaktuppgift (mejladress eller telefonnummer) så att det går att nå dig.
MHLS styrelse förbehåller sig rätten att bedöma vad som får försäljas eller bytas på denna plats.

Celebert besök från England!

I lördags hade vi celebert besök från England. Ingen mindre än Steve Stratton, känd bågbyggare och specialist på English Warbows var här med ett gäng beställda bågar.

Vi var ett 25-tal medlemmar och andra intresserade som fick lyssna till hans föredrag om långbågar. Det blev både bakgrundshistoria och materialkunskap. Vi fick också chansen att ställa frågor till Steve. Besöket varade i fyra timmar, så ett Stort tack till Bengt Ericson för det fina initiativet att bjuda hit Steve. Besöket kommer att betyda mycket för oss i Marks Historiska Långbågesällskap.